Gelijke kansen voor iedereen met een lichamelijke uitdaging!

Peggy Bressers
from €5,000 (44%)

Help Luuk en andere kinderen om alles uit het leven te halen!

De stichting van Bibian Mentel wil ervoor zorgen dat kinderen met een lichamelijke uitdaging dezelfde kansen krijgen als hun valide leeftijdsgenoten. Door middel van betere begeleiding en de juiste protheses zorgt het re-abled programma er voor, dat kinderen zoals Luuk het maximale uit zichzelf kunnen halen.

Helaas laten de verzekeringen het te vaak afweten en raken ouders verstrikt in aanvragen, afwijzingen en doorverwijzingen naar weer een andere instantie. En worden protheses die kinderen simpelweg nodig hebben om een actief leven te kunnen leiden, vaak niet vergoed.

Dankzij het re-abled programma van de Mentelity Foundation kunnen kinderen zoals Luuk, Xan, Marlène en Jayley nu wel op het schoolplein voetballen, tennissen, naar zwemles en naar hockey gaan. Ook een dagje door de Efteling lopen houden zij vol, nu zij de juiste prothese hebben.

De stichting blijft zich ervoor inzetten, dat de kosten voor deze protheses in de toekomst wel door de zorgverzekering gedekt worden. En in de tussentijd biedt de Mentelity Foundation financiële hulp en de juiste begeleiding aan kinderen met een lichamelijke uitdaging en hun families. Zodat ook zij mee kunnen doen en hun dromen kunnen najagen.

Als ouders van Luuk zien wij elke dag hoe belangrijk dit is en daarom zijn wij enorm dankbaar voor de hulp die wij vanuit de Mentelity Foundation krijgen. Met deze actie willen wij onze vrienden en relaties vragen om de stichting met een donatie te steunen, zodat zij nog veel meer gezinnen kunnen helpen om re-abled te worden. 

Bij voorbaat heel erg bedankt voor je donatie! 

Familie Bressers

 

Meer weten over het re-abled programma van de Mentelity Foundation?

Kijk hier.

View all
€50 30-01-2024 | 18:20
€25 28-01-2024 | 21:50
€20 21-12-2023 | 06:56
€25 20-12-2023 | 22:30 Zodat Luuk of andere kinderen wanneer de prothese te klein is weer ‘n nieuwe kan krijgen.
€50 20-12-2023 | 20:26