Wat een held..

26-11-2022 | 10:06

Laatst kregen we de vraag of David dit jaar gepresenteerd mocht worden als één van de zes helden bij het Benefiet Gala van de Mentelity Foundation. De helden staan voor de boodschap: "gelijke kansen voor iedereen met een lichamelijke uitdaging". Een hele eer!! 

David mocht langskomen voor een fotoshoot. Deze foto's zouden gelinkt worden aan één van de nummers die die avond gezongen zou worden.  

Daar stonden we dan, totaal uit onze comfort zone met smoking en galajurk.. Ook David had een smoking aan en liet vele harten smelten die avond. Hij werd zelfs nog door Humberto Tan, die de avond presenteerde, meegenomen naar het podium. 

Die avond is er geld ingezameld voor de Mentelity Foundation. Hierdoor kan Bibian Mentel haar droom uitkomen. Haar droom?  "Iedereen heeft het recht de beste versie van zichzelf te worden."

De Mentelity Foundatiom zet zich in door mensen met een lichamelijke uitdaging te inspireren en motiveren om in beweging te komen. 

Sinds we in contact zijn met de Mentelity Foundation gaat er een wereld voor ons open.. Zo komen we in contact met andere mensen met een lichamelijke uitdaging, kunnen we ervaringen delen en wordt er vooral gekeken naar wat wél kan!