Hogeschool Rotterdam zet zich in voor de Bibian Mentel Foundation

Hogeschool Rotterdam
from €2,000 (110%)

De Bibian Mentel Foundation kan jouw hulp goed gebruiken! De foundation staat voor "Gelijke kansen voor iedereen met een lichamelijke uitdaging."

Wij zijn zes studenten van de opleiding Sportmarketing en Management aan de Hogeschool Rotterdam. Op dit moment doen wij onderzoek naar een marketingvraagstuk rondom de Bibian Mentel foundation. Echter, om dit te realiseren, hebben we jullie hulp nodig!

Met het Re-abled programma streeft de foundation ernaar om iedereen met een lichamelijke uitdaging het maximale uit zichzelf te laten halen. Zij motiveren de deelnemers om in beweging te komen en grenzen te verleggen. Tijdens de uitdagende activiteiten laten we zien dat zij tot meer in staat zijn dan zijzelf denken. Op deze manier veranderen we niet alleen levens, maar dragen we ook bij aan een positieve maatschappelijke perceptie van mensen met een lichamelijke uitdaging.

Om erachter te komen hoe we meer deelnemers kunnen werven voor het sponsor evenement van de Foundation en dit evenement kunnen verbeteren in de toekomst willen we graag aanwezig zijn tijdens de komende editie. Naast dat wij het evenement gaan ondersteunen als vrijwilligers, gaan wij ook de deelnemers leren kennen en begrijpen waarom zij meedoen. Om aanwezig te zijn tijdens dit evenement zijn wij op zoek naar financiële steun.

Met onze marketingvaardigheden streven we ernaar het mooie doel van de Bibian Mentel Foundation te ondersteunen en nog meer impact te hebben op de maatschappij.

Help ons dit doel te bereiken en doneer vandaag nog!

Let op Kentaa rekent standaard 15% fee, deze kan zelf op 0% gezet worden tijdens het doneren

View all
€135 13-03-2024 | 17:21 Omdat het een super lieve gezonde reactie is
€750 05-03-2024 | 12:54 Lieve mensen, Succes met jullie inzamel actie voor dit mooie doel! Wij steunen het geheel graag en vinden het een super mooi initiatief. Grote dank aan Remco 😉 Succes en liefs Team ChiroBalance
€25 03-03-2024 | 12:24 Heel veel succes met weer een stap dichterbij jullie te bereiken doel!
€250 01-03-2024 | 15:06 Geweldig initiatief! De foundation heeft al veel mooie dingen gerealiseerd en het zou fantastisch zijn wanneer dat ook in de toekomst blijft voortbestaan.
€25 28-02-2024 | 22:05 Ferdinand en medestudenten fantastisch dat jullie dit doen. Veel succes.