Van B skiet mee!

Marc van Berkel

(  Fun Challenge | Member of team: De Glijdende Toppers! )

from €2,250 (130%)

Skiën is mijn passie en nu ga ik de uitdaging aan om in de nacht van 15 op 16 maart 2024 zoveel mogelijk afdalingen te maken om zo geld op te halen voor een prachtig doel, mensen met een fysieke uitdaging te laten ervaren wat ze allemaal kunnen en hun grenzen te verleggen!

Op zoek naar nieuwe wintersport uitdagingen kwam ik vorig jaar via wat omzwervingen op de site van de Bibian Mentel Foundation waar de 12 uurs race mijn aandacht trok. Een sportieve manier van sponsoren werven in de Alpen die eens wat anders is dan het tegen een berg op fietsen of wandelen. Nu gaan we naar beneden en dat 12 uur lang, in het donker en de kou om het vervolgens licht te mogen zien worden vanaf grote hoogte! Destijds liet de agenda het niet toe, er stond al een ritje op de fiets gepland in Vlaanderen.

Volgend jaar maar weer was toen de gedachte. Zo gezegd zo gedaan en na de zomer van dit jaar weer informatie ingewonnen. Na een leuke mail te hebben ontvangen met daarin niet alleen informatie omtrent de 12 uurs race maar ook info over het vrijwilligerswerk tijdens de Mentelity Games. Hoe leuk zou dat zijn? Je passie te kunnen delen met anderen en eigenlijk was ik meteen om.

Kortom, mijn interesse werd in eerste instantie verlegd naar het begeleiden van mensen in plaats van de eerder genoemde race. Direct mensen helpen in plaats van geld werven om ze te kunnen helpen. Nu een paar maanden later heb ik 2 keer meegedraaid met het begeleiden van zit skiërs en heb ik te horen gekregen dat ik mee mag als begeleider. Echt super!

Na een mailwisseling en telefoongesprek met Charlotte van de Foundation begon het verhaal van de race toch ook weer te kriebelen en was een ticket voor deelname zo gekocht. Het(nog)niet hebben van een eigen team was geen struikelblok en de deelname is ook goed te combineren met het werk als vrijwilliger. In de loop van de komende maand zullen meerdere gelijkgestemde dit team compleet gaan maken om zo ons steentje bij te kunnen dragen. Simpelweg omdat de Mentelity Games niet georganiseerd kunnen worden zonder hulp van sponsoren.

Wil jij me daarom helpen om deze nacht tot een succes te maken?

Houdoe en alvast heel erg bedankt!!

View all
€15 15-03-2024 | 22:45 Toy Toy Toy Marc 👍👍👍
€25 15-03-2024 | 21:56 Hup hup hup ouwe brabo. Pas op voor vallende pijltjes.
€602 11-03-2024 | 06:21 Bossche Bollen actie!
€20 09-03-2024 | 17:51 Succes Marc en geniet ervan!! 💪
€25 09-03-2024 | 16:37
View all

We zijn nu echt begonnen!

16-03-2024 | 04:02 Het is 4.00 uur de eerste afdalingen zitten erop en ik zit weer in de lift. Wat een superhappening! Het sneeuwt af en toe maar dat mag de pret nie drukken. Op naar de volgende 8 uur. Groet,    Marc
Read more