S

Ripstar for Mentelity Games

Susan Beks
from €350 (102%)

Wij met Ripstar supporten graag organisaties met een goed doel. Zo zijn wij op de Bibian Mentel Foundation gekomen, deze foundation staat voor 'gelijke kansen voor iedereen met een lichamelijke uitdaging'. Dit vonden wij een mooi doel en willen dit ook graag supporten.

Door middel van een rad van fortuin op het Freeride Film Festival, hebben wij een mooi bedrag opgehaald en deze willen wij graag overhandigen aan de Bibian Mentel Foundation voor de Mentelity Games!

Ripstar zelf draagt de wintersport een warm hart toe en ziet ook daarom een ideale match met de Mentelity Games. Tijdens de Mentelity Games komen er ongeveer 65 mensen met een lichamelijke uitdaging naar Zwitserland om hier obstakels te overwinnen en hun eigen grenzen te verleggen, dit doen zij door te gaan (zit)skiën of snowboarden. Hierbij zullen ze over hun eigen grenzen gaan en ervaren dat zij veel meer kunnen dan zij zelf denken. Dit gevoel nemen zij mee terug naar huis, waar ze in het dagelijks leven activiteiten zullen doen, die zij voorheen niet durfden.

Hier dragen wij graag ons steentje aan bij!

Bedankt voor iedereen die heeft bijgedragen aan onze actie en mocht je nog willen doneren - dan kan via de button "Doneer nu".

Bedankt!

View all
€357 05-01-2024 | 11:08